Hellfrost: The Long Night

Session #1

In the beginning…..
Dato: 2/11/2012
Til Stede: Morten(GM), Gudmund, Geir og Siw
Loggført av: Geir

- Gruppa ble kontaktet av Hrelmer, en storbonde i byen Phost, som ville vi skulle hente en leveranse med korn til ham fra byen Dale. Vi aksepterte oppdraget med 50gs som betaling til hver.
- Gruppa la ut på reisen med kjerre og muldyr og overnattet første natt i en ruin av et gammelt militær tårn. Tårnet var bebodd av en orcegruppe som gruppa tok ut før de i det hele tatt skjønte hva som hadde truffet dem.
- I tårnet fant gruppa et skrin med et halskjede, noen penger og edelsteiner, samt en ring og noen kjærlighetsbrev adressert til en kvinne ved navn (jeg husker ikke) fra en kar som het Flem. Halskjedet kunne åpnes og inneholdt små malerier av de to turtelduene.
- Gruppa fant også en kjeller i tårnet som ikke hadde vært åpnet på årevis med masse ubrukelig utstyr, 1000 eldgamle mynter av Anari opprinnelse, samt en frost wight som tålte kulde. Etter en del fomling med spyd og en hylle fant gruppa ut at frost wights ikke tåler ild.
- På morgenen kom resten av orcepatruljen hjem til tårnet, og også disse ble utryddet uten store problemer. To ulver slapp unna.
- Dag to ble hendelsesløs
- Da gruppa nesten var fremme på dag tre fant de en hest ved veien som ble spist på av to ulver(!) tydelig drept av en orcepil. Rytteren lå med avkuttet strupe lengre fra veien og på ham fant de et brev fra Dale til øverstepresten av guden Eastre i byen Post. Det viste seg at Dale hadde blitt angrepet av en rotteinvasjon med medfølgende prest og brevet søkte assistanse for å gjøre bukt med problemet.
- Gruppa fortsetter til Dale og stiller seg til disposisjon for å rydde opp i problemet, men det viser seg at pesten er rimelig dødelig og at 1/5 av innbyggerne i Dale allerede er døde. Arhdmos ville ikke bli syk så han ble ved byporten mens Frost og Snø dro inn i byen for å snakke med Angela, en prest av Eastre.

Here endeth the session.

Comments

Kjempeflott oppsumert Geir! Skal se om jeg kan finne frem navnet på de to turtelduene, så kan jeg redigere det inn i teksten.

Session #1
 

Crap.. Pest og greier. Det blir jo spennende å se om jeg stykker med av pest nå da. :)

Crap.. Pest og greier. Det blir jo spennende å se om jeg stykker med av pest nå da. :)Gleder meg til å spille i hvert fall.

Session #1
 

Wooohhooo total double posting! What does it mean? =)

Session #1
 

Skal bli spennende å se om hele gruppen stryker med av pest tenker jeg! Mwohohoohahaha!!!!

Session #1
 

hehe kansje d :) kan jo komme tilbake som zombier :-)

Session #1
 

Oi, jeg lurer på hvorfor den postet to ganger da jeg bare skrev det en gang.. hmm.. Internets is acting up..

Session #1
combatwombat81

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.