Hellfrost: The Long Night

Session 2

Tittel: Pest og rotter
Dato: En gang i november 2012
Til stede: Morten (GM), Siw, Torunn-Marie, Geir, Gudmund og Benedicte
Loggført av: Benedicte

- Vi var i Dale og der herjet det en voldsom pest. Målet var jo å skaffe korn for storbonden Hrelmer, og det på den heller vanskelige tiden av året. De fleste av oss tok turen til mølla, for det virker jo stort sett som det logiske stedet å starte. Ardhmos vil ikke dø av pest så han velger å vente på utsiden av byportene.
- I mølla var det noen vanvittig store rotter.
- Snøø hørte noen lyder fra et av kornlagerene så det sjekket vi hva kunne være. Det var to personer med sverd og viljen til å drepe oss, Snøø gjør en svært kort prossess av dem.
- Personene hadde styrt med noe som så ut som kornsekker med som ikke inneholdt korn. Sekkene var fylt med en slags gift. Kanskje årsaken til pesten? Kanskje noe som tiltrakk alle rottene?
- Ardhmos bevitner en voldsom kakafoni av lyd fra skogen og ettersom han føler presset kommer han snikende innover i byen for å finne oss andre, noe han lyktes i ganske fort – for plassen er jo ikke så stor.
- Vi fant et hull i bakken som vi krabber ned i, det var en dårlig ide. Der var rotter overalt. Over oss. Rottegeysir opp av bakken. Ganske ufyselig opplevelse.
- Etter mye løping, skriking og krangling satt vi alle på kjerra, dilemmaet var at det kom ikke bare rotter fra rottegeysiren, det kom rotter fra alle kanter. Rottetsunami over bymuren. Men vi kom oss ut av byen da, hvordan det gikk med de overlevende etter pesten og med byen vet vi ikke.
- Vi tok turen innom Phost og fortalte Hrelmer at ting ikke gikk så bra, han kompenserte oss for jobben og derfra gikk turen videre til Ludgov. Den jobben fikk vi og betalt for. Ardhmos forhandlet frem en veldig fin avtale med en kar som trengte litt beskyttelse på veien.
- Ardhmos fortalte om da han mistet lillefingeren. Snøø fortalte om sin første kjærlighet.
- Vi tilbragte en del tid på vertshuset “Den kaklende ku” i Ludgov, og vi tok turen og leverte brevene fra Flem. Damen ble veldig glad og ga oss småkaker og saft.
- Hun fortalte oss at Flem hadde reist ut på et eventyr til Witchwood for å finne en fabelskatt. Kartet hadde han kjøpt av en rødhåret fyr med ett øye på vertshuset “Hvite dverg” i byen Phost.

Comments

Veldig bra oppsummering Benni! Liker også at du har tat deg bryet med å linke til eksisterende sider samt ikke-eksisterende. Tommel opp her!!

Session 2
 

Takker.
Ja, du sa at alle steder og npc’er skulle linkes – så da er det gjort :)
Plutselig eksistere de.

Session 2
LadyWolf

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.